Saturday, January 02, 2010

SNG 2010

Pa gde ste bloggeri :)

Dvoumio sam se dugo da napišem post, gledao sam danas svoje ranije postove, dominiraju neke depresivne misli ali ima i zabavnih ( npr Jero Vulverin ), gledaću da ovaj bude nešto između.

Kao što vidimo skijanje i vožnja borda je i dalje popularna na ovim stranicama, pa je Mixa objavio novo odbrojavanje, još 5 dana i momci koji su osvojili Kopaonik sada se sele na Isolu, lep provod im želim i dosta snega.

Godina koja je protekla se može opisati u jednoj rečenici, a to je da niko iz liste contributors-a nije ostvario stagnaciju vec napredak na svojim nabitnijim frontovima. Jednostavno ako se nečim baviš dovoljno dugo ne može da nevalja. U 2009. se malo pisalo na ovim stranicama, neki pad inspiracije, biće da je svakodnevnica ( posao-kuća) uzela danak. To se mora ispraviti u narednoj godina koja se završava sa nulom. Upravo ta nula označava početak novog brojanja, tako da svi krećemo od nule u novoj godini :).

Ne bih se mnogo osvrtao na prošlu, citiraću svog saborca "2009. ide u rashode". U novoj 2010. ispravite sve što nije valjalo u 2009. I u godini fudbala izbegavajte offsajd zamke, osim ako ne igrate kao Inzagi, hehehhe.

Idemoooooooooo 2010 !!!!!!!

Friday, January 01, 2010

Srecna nova godina

Predhodna je bila prilicno uspesna za sve, ali neka naredna bude jos bolja!!! :)