Saturday, January 02, 2010

SNG 2010

Pa gde ste bloggeri :)

Dvoumio sam se dugo da napišem post, gledao sam danas svoje ranije postove, dominiraju neke depresivne misli ali ima i zabavnih ( npr Jero Vulverin ), gledaću da ovaj bude nešto između.

Kao što vidimo skijanje i vožnja borda je i dalje popularna na ovim stranicama, pa je Mixa objavio novo odbrojavanje, još 5 dana i momci koji su osvojili Kopaonik sada se sele na Isolu, lep provod im želim i dosta snega.

Godina koja je protekla se može opisati u jednoj rečenici, a to je da niko iz liste contributors-a nije ostvario stagnaciju vec napredak na svojim nabitnijim frontovima. Jednostavno ako se nečim baviš dovoljno dugo ne može da nevalja. U 2009. se malo pisalo na ovim stranicama, neki pad inspiracije, biće da je svakodnevnica ( posao-kuća) uzela danak. To se mora ispraviti u narednoj godina koja se završava sa nulom. Upravo ta nula označava početak novog brojanja, tako da svi krećemo od nule u novoj godini :).

Ne bih se mnogo osvrtao na prošlu, citiraću svog saborca "2009. ide u rashode". U novoj 2010. ispravite sve što nije valjalo u 2009. I u godini fudbala izbegavajte offsajd zamke, osim ako ne igrate kao Inzagi, hehehhe.

Idemoooooooooo 2010 !!!!!!!

1 comment:

Aleksandar Mirilovic said...

Spot je iz 1983. ovo pesma koja najavljuje nas :) mozda ove godine pocnu i zene alkoide da pisu posto je sve manje slobodnih lovaca iz nasih redova, valjalo bi nesto napisati o tome, cisto da ovi (ja) sto tek treba da prodju kroz sve to znaju sta ih ceka :)