Wednesday, April 16, 2008

ANALOGNO DIGITALNI KONVERTOR!!!!




















E drugari moram da se pohvalim da sam konacno kupio dugo iscekivani dig. aparat koji ce zadovoljiti moje fotografske apetite. Ja sam prezadovoljan, uostalom videcete rezultate kad vas budem slikao u svakavim, prijatnim i neprijatnim, pozama.
A posto slika govori vise od 1000 reci, vremenom cu uploud-ovati slike u moju galeriju pa slobodno komentarisite. Evo i par slika kako sam aparat izgleda.
Pozz

9 comments:

Relja said...

Svaka cast Djuka, koliko ja vidim odavde aparat izgleda profi (jako mu je dug....., mislim objektim) i jedva cekam da vidim te fotke od pravog paparaca!!!!!:)

Mixa said...

Samo hrabro!!! :D

Djuka said...

Pa-pa-paraco, zovi me Maco!!
hvala, bice bicee

Krivatcha said...

uuuuuuu bas je "spejs", vidim ja bice ovde pregrst slika......

dzonatelo said...

Sad si zeznuo Miksu sa tim aparatom .
opa Krivi nova slika za profil !

Aleksandar Mirilovic said...
This comment has been removed by the author.
Aleksandar Mirilovic said...

E super, samo nam je to falilo, ne moze covek da pije i da se valja po patosu posteno, a da u njega ne zuri dete od teleskopa :) SAD NAM SAMO FALI DA KONACNO NAPRAVIMO POVOD ZA SLIKANJE. Ne znam da li je duzina objektiva upravno ili obrnuto srazmerna sa onom drugom duzinom, ali sad je tvoj (objektiv) najveci...

Djuka said...

U vezi povoda, 1. maj se blizi, pa bi mogli nesto da organizujemo. Kad sam poslednji put proverio vikendica je jos na starom mestu.
Sto se tice raznoraznih duzina objektiva i neobjektiva, i ne samo duzina vec i drugih dimenzija, nije na meni da pricam, ali bilo je slika i neobjektiva, koje su srecom obrisane (srecom kazem zbog raznoraznih zloupotreba, jer bi u rukama neprijatelja postale ubojito oruzje).Malo nas zna, ali u tom krugu se zna ko je bio paparaco i tvorac tih fotki. Tako da cu ja i dalje slikati objektive, a taj neko drugi nek nastavi da slika ono drugo :)
pozz

Anonymous said...

научили