Thursday, March 29, 2007

Misija Kop



Misteriozni, zestoki, opasni, pripadnici jedne od najzagonetnijih organizacija, kako svojoj okolini tako i svetu, u potrazi za svojim limitima krecu u osvajanje najvisih vrhova. Obucavani da istraju do kraja i da se nikad ne predaju, krenuse na Kopaonik.

Ometeni maglom, snegom i ledom, polako su se probijali do samih vrhova Kopaonika. Nakon svega dva dana bitke pao je i najvisi vrh ove planine. Medjutim, ovim nije bila okoncana i njihova misija, trebalo je zavladati i svim stazama. Cilj nije bio lak, ali Alkoida u svom sastavu ima visoko obucene krunisane i nekrunisane kraljeve i lordove. Staze su padale jedna po jedna vrlo lako, sve dok alkoida nije ostala bez jednog od svojih prijatelja, obozavaoca domace rakije i bestidnica, Manica Bojana. Realno suoceni sa moralnim dilemama i ozbiljno ugrozenim ciljevima misije, alkoida odlucuje da palog drugara reanimira uz pomoc anesteziologa Mixe. Mixa, dobro poznat i cenjen u krugovima Alkoide, prihvati se posla i odredi terapiju od 1-og litra rakije i 6 bestidnica na dan (po jedna na svaka 4 sata). Manic Bojan, sada jaci nego ikad, mada u senci svojih drugara, uz oprez nastavi krstarenje po stazama Kopa.

Kada se cinilo da sve ide po planu, i da Alkoida ponovo ostvaruje svoje ciljeve bez zrtava (ne racunajuci nase jetre), vec pomenuti i hvaljeni Miksa, pade i povredi svoj "Ahilov guz". Stamena gradja i godine surovog treninga i raznih drilova nisu mogle da ga izbace iz misije. Doduse, moram priznati da je u sanaciji Miksinih rana umesao i prste, tacnije zglob, Ivica poznatiji kao Red rocket, koji je uspeo da svoje dugogodisnje iskustvo u poslu stimulacije iskoristi i pomogne svom saborcu. Ivice zglob ti se pozlatio!

Naravno, moramo i pomenuti novu nadu, koja je prosla sa najvisom ocenom iscrpljujuce drilove svih jedanaest instruktora, i koja se pokazala uspesno na svim poljima i zadacima koji su pred nju postavljani, prikazavsi se u najboljem svetlu, stala je rame uz rame sa najvecim velikanima alkoholne frakcije zvane Alkoida.

Na kraju ostaje samo da se zapitamo na koji nacin Alkoida i njeni prijatelji pisu istoriju, da li je to bacanjem pegle ispred Nase kuce, zakucavanjem sanki u kola, madjarskim pokerom, ili necim drugim, ostavicemo drugima da procene. Kao grabljivci sa vrha lanca ishrane, grizemo i kidamo sve dok nas ne zatvore!

Sunday, March 25, 2007

KOPAONIK 2007


Bili, jeli, pili i napili se...
Ukratko bilo nam je do j___a. Ali vratili smo se u veliki prljavi Beograd, nemam sad neku inspiraciju da pisem o svemu tome u opste, ali tu su neke slike i tri price.
U dole napisanim pricama samo da napomenem da je slicnost sa stvarnim dogadjajima slucajna

Price sa Kopa (III)


LORD WITH A BORD

Vozi profi i perfektno, uspesan u svemu, lord nad lordovima, jednostavno Lord with a bord.

On prosto prolece stazama Kopa da kamera ne moze da stigne da ga snimi. Pozitivna energija je ono sto ga okruzuje. Voli fensi pica, gde ima dzina ima i tonika, a ima i naseg Lorda. Uvek se uklopi u PARTY ALL THE TIME. Mnoge uzdisu za njim a neke su i plakale. Extreme do smrti, ne zna za strah...

Uneo je red u bord kulturu, a sada ce pokusati da spreci kralja crnih staza u svojim namerama. Pokusace da spoji mac i vrati kralja plavih staza

Price sa Kopa (II)


KRALJ PLAVIH STAZA

Brz, spretan ali ume i da padne, plave staze su njegov teren i on tu vlada. Ume lako da se uklopi u PARTY ALL THE TIME koji promovise Faca sa daskom

Za vreme njegove vladavine vladao je red i mir na plavoj regiji. Uspostavio je red na svom terenu, i korektan odnos sa borderima, sto je postigao dogovorom sa Lordom with a bordom.

Medjutim taj mir nije odgovaro svima, mracni kralj crnih staza zeleo je da zapocne rat sa borderima i tako ih zauvek eliminise na tom putu je imao jednu smetnju, kralja plavih staza.

Patrolirajuci plavom regijom, kralj plavih staza nije ni slutio da ulazi u zasedu, iznenada put mu je presecen i pada u duboku tamu, pri tom padu njegov mac je slomljen, na dva dela.

Crni kralj sad nema prepreka da zapocne rat, ali nije sve izgubljeno. Ako bi se dve polovine maca ponovo spojile to bi znacilo povratak kralja plavih staza…

Price sa Kopa (I)

FACA SA DASKOM

On je uvek kul. On je uvek IN. Faca sa stilom, jednostavno faca sa daskom...

Ove godine na Kopu je zablistao u punom sjaju, na svom belom bordu, za njega ne postoje prepreke njemu je nebo granica. Ima on svoje plave, crvene i crne. Krstari planinom kao deo tima koji predvodi Lord with a bord.

Za njega je presto bina i uvece ima svoje nastupe po Rtnju i Nasoj Kuci. Sa recenicom "ko je reko ziveli'' podize atmosferu za 100 stepeni.


Faca sa daskom je projurio Kopom ostavio trag i rekao "I'll be back", jos uvek se pamti njegov osmeh, a njegove slike krase beskonacni cyber space. Neodoljiv i neumoljiv.

Za njega uvek vazi PARTY ALL THE TIME...